50-jarig bestaan: OVAP fifty-festival juli 2024

Wat hebben we genoten van een prachtig feest, op een prachtige locatie bij één van onze leden: Johanna’s bos aan de Lotweg.

Het feest werd officieel geopend door Hollands Kroon haar burgemeester Rian van Dam. Wij ontvingen een prachtig schildje voor het 50-jarig bestaan van onze ondernemersvereniging en complimenten voor onze saamhorigheid en daadkracht als er iets nodig is. Met een roffel op de trommel werd de Djembee workshop van Drum4fun vervolgens geopend.

Daarna gingen wij in drie groepen uiteen voor drie verschillende workshops: onder leiding van oud-administrateur Cor Zwaag werden in 25 minuten 25 vragen over de historie van de OVAP beantwoord. Bij Delano leerde men de fijne kneepjes van het presenteren voor een groep en bij Ben werd in de Yurt middels teamwork een ingewikkelde puzzel opgelost.

Vervolgens werd de innerlijke mens verzorgd door Miranda Nijssen met haar foodtrucks van Sfeerbeheer en kon men bij Tine van Johanna’s bos drankjes bij de bar halen. Al snel werd dit muzikaal aangekleed door de dames van Rock&Retro.

De winnaars van de dag mochten de karaoke openen. Het bleef nog lang gezellig aan de Lotweg!

Op naar het volgende feest!

Regio Noordkop maakte dit videoverslag van het feest: Klik hier.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *